Cubis és la marca amb la qual Siguerta, S.L. dóna resposta a projectes d'urbanisme, empreses privades i col·lectivitats, en solucions integrals de mobiliari urbà i equipaments de neteja viària.

La seva activitat en el mercat des que va ser fundada el 1955, li ha permès investigar, millorar i adaptar els seus productes als requeriments de mercat, a més d'ampliar el seu catàleg de solucions any rere any.

I és justament aquest afany d'innovació el que ha portat a Cubis a consolidar-se com a marca de referència en el mercat nacional i internacional de mobiliari urbà, fent únic, exclusiu ia mida cada projecte, podent oferir als client múltiples possibilitats en el disseny i fabricació in -house dels productes Cubis.

Així mateix, Siguerta, S.L. representa una manera de treballar oberta i entusiasta, i això és possible gràcies a l'equip multidisciplinari de professionals que formen part de la missió de l'empresa, capaç de materialitzar la idea d'un element o la combinació de diverses formes i colors, en dissenys únics de mobiliari urbà, comptant amb més de 400 referències de fabricació pròpia en el mercat